Nina Čas je v Amrop Adria zaposlena kot Specialistka na področju razvoja vodstvenih potencialov. Ekipi v Ljubljani se je kot Vodja pisarne pridružila leta 2016.

 

Nina je diplomirala iz sociologije na Fakulteti za družbene vede in začela pridobivati prve delovne izkušnje v prodaji. Po nekaj letih dela je nadaljevala z magistrskim študijem na Danskem, na University of Southern Denmark, kjer se je specializirala za področje kadrovskega menedžmenta.

 

Tekom študija je aktivno sodelovala pri različnih projektih. Med drugim je kot del študijskega projekta za podjetje Novo Nordisk opravila analizo ugleda podjetja pri iskalcih zaposlitve ter pripravila smernice za privabljanje mladih talentov, analizirala vpliv vpeljave nove strategije dela za podružnico mednarodnega IT podjetja ter sestavila strategijo razvoja zaposlenih.   

 

V podjetju Amrop Adria deluje kot specialistka na področju razvoja vodstvenih potencialov, kjer je odgovorna podporo svetovalcem pri projektih iskanja in selekcije ter izpeljavi ocenjevalnih in razvojnih centrov. Sodeluje tudi pri organizaciji dogodkov ter zagotavljanju skladnosti poslovanja vseh pisarn.