Miloš Djurković se je pridružil Amrop ekipi kot Partner za Adriatik regijo. Preden se je Miloš pridružil skupini Amrop, je v svoji več kot 20-letni karieri pridobival vodstvene izkušnje v Srbiji in sosednjih državah.

 

Svojo karierno pot je začel znotraj razvoja in proizvodnje ter se kasneje specializiral za prodajo ter vodenje v sektorju tehnologije. Njegove profesionalne izkušnje vključujejo vlogo generalnega direktorja v Hewlett Packard in IBM, kot tudi vlogo vodje predstavništva Cisco Systems, kjer je bil odgovoren za tržišča Srbije, Črne Gore, Makedonije in Albanije. 

 

Miloš Djurković je diplomiral na Fakulteti za elektrotehniko, na Univerzi v Beogradu. Med leti 2011 in 2014 je bil predsednik Ameriške gospodarske zbornice v Srbiji. Danes je član upravnega odbora v Piraeus banki Srbija. Prav tako je aktiven član Zveze srbskih korporativnih direktorjev, Zveze managerjev Srbije in podpredsednik veslaškega kluba »Crvena zvezda«. 

 

V skupini Amrop je Miloševa naloga strateški razvoj področja tehnologija in mediji v Adriatik regiji, kjer vodi projekte iskanja in selekcije uprav, nadzornih svetov ter drugih vodstvenih pozicij.