Motivi, logotipi in blagovne znamke, prikazani na tem spletnem mestu, so last Amropovega Partnerstva SCRL. Uporaba ali zloraba teh motivov, logotipov in blagovnih znamk brez našega pisnega soglasja je strogo prepovedana.

 

Vsebina tega spletnega mesta je ekskluzivna last Amropovega Partnerstva SCRL. Zagotavljamo vam jo brez jamstev ali zagotovil o njeni točnosti ali celovitosti. Dostop do tega spletnega mesta in pravico do prenosa, prikaza in tiskanja njegove vsebine imate pod pogojem, da je ne spreminjate, razmnožujete in distribuirate brez našega dovoljenja.

 

Google Analytics

Google Analytics je spletna analitska storitev, ki jo zagotavlja Google. Google uporablja zbrane podatke za sledenje in ugotavljanje uporabe spletnega mesta www.amrop.com in pripravo poročil o dejavnostih, ki tam potekajo, ter jih deli z drugimi Googlovimi storitvami.
Google lahko zbrane podatke uporablja za kontekstualizacijo in personalizacijo oglasov v sklopu lastnega oglaševalskega omrežja.

 

Zbrani osebni podatki: piškotki in podatki o uporabi. Kraj obdelave: ZDA. Googlova politika o varstvu zasebnosti je na voljo tukaj: www.google.com/policies/privacy