Kreiranje trajnostnega uspeha s pomočjo vodij, ki inspirirajo

Kaj nas loči od drugih:

 

Agilnost

Naše delo odlikujejo učinkovitost, fleksibilnost ter kolaborativnen odnos, kar nam omogoča, da v celoti izpolnimo individualne potrebe in želje naših naročnikov po vodjih, ki so pripravljeni na spremembe in na pripravo podjetij na zahteve prihodnosti.

 

Zazrtost v prihodnost

Stremimo v prihodnost in z razumevanjem situacije pomagamo izjemnim podjetjem pri prepoznavanju in pozicioniranju izjemnih voditeljev - ljudi, katerih vizija, pogon in ambicije pomagajo preoblikovati organizacije in trge.

 

Povezanost

Ne glede na to, ali iščete voditelje, ki ustrezajo kulturi vašega podjetja, ali pa ste vi ta vodja, ki načrtuje svoj naslednji korak, ste vedno v središču Amropove mreže povezanih strokovnjakov na terenu na 50 trgih po vsem svetu.

 

Naš pristop

Kontekst je ključnega pomena

Amropu neomajen zagon daje kontekst; od iskanja in selekcije vodstvenih kadrov do presoje vodstvenih vrednot in svetovanja upravam – vse storitve temeljijo na isti filozofiji: zanesljivo svetovanje. Vsako podjetje, trg in projekt je edinstven in enako so edinstveni njihovi vodje. Zato je vse aktivnosti potrebno razumeti ter k njim pristopiti skladno s tem duhom.

 

Razumevanje konteksta zahteva vpogled v lokalne razmere in posebnosti – vedenje, kako se aktivnosti dejansko izvajajo. Naši naročniki imajo dostop do najnovejših raziskav in informacij o trgih, razpoložljivosti talentov in pričakovanjih kandidatov. Vodje iščemo znotraj vseh trgov in meja, pri čemer uporabljamo bogate, neposredno pridobljene izkušnje iz različnih industrijskih sektorjev, kar je ključnega pomena za uspeh. S 77 povezanimi pisarnami po vsem svetu, svet poznamo kot lasten žep.

 

Pri rekrutiranju uporabljamo najsodobnejše vire in kombiniramo uporabo naše mreže kontaktov in podatkovnih baz, z naprednimi, priznanimi in strukturiranimi raziskovalnimi tehnikami.

 

Brezkompromisen fokus vodilnih je Amropovim Partnerjem omogočil razvoj neprimerljive globalne mreže, ki zajema poslovne voditelje (CXO-je), miselne vodje, specialiste za posamezne industrije in člane svetovalnih odborov.

 

Amropovi naročniki se lahko zanesejo na hitro odzivnost in vodstvene profile, ki ustrezajo njihovi, v prihodnost zazrti kulturi in okolju ter so sposobni preobraziti strateške položaje v vire izjemne učinkovitosti.

 

Pozornost vodilnih

Kot Amropov naročnik lahko pričakujete, da boste vedno delali z vodilnim konzultantom. Kot podjetniki in lastniki podjetij so Amropovi Partnerji sami gradili svoja podjetja in njihov ugled najprej na lokalnih trgih. Ta podjetja sedaj tvorijo globalno mrežo fleksibilne, kolaborativne in na kvaliteto fokusirane organizacije Amrop.

 

Globalna mreža

Amrop ponuja več, kot le iskanje in selekcijo vodstvenih kadrov. Amropova globalna mreža omogoča naročnikom in kandidatom dostop do obilice strokovnega znanja in izkušenj in tako nudi širšo strokovno pokritost, kot večina podjetij za iskanje in selekcijo. Ker naše poslovanje ne omejuje hierarhija ali toga birokracija, se lahko hitro in učinkovito odzovemo, znotraj okvirov našega poslovanja, skupnih vrednot, standardov, politik ter procesov. 

 

Kjerkoli se nahajate, ste v središču naše mreže.

 

Učeča organizacija

Za zagotavljanje in vzdrževanje najvišjega nivoja zanesljivega svetovanja v hitro-spreminjajočem se okolju, Univerza Amrop v partnerstvu z IMD, nudi Amropovim konzultantom, raziskovalcem ter povezanim zaposlenim storitveno-orientirano izobrazbo. Vsebina programa obravnava tržne trende, poslovno znanje in inovacije pri izvajanju storitev. Pri predaji znanja se uporabljajo kombinacija različnih metodologij, od internetnih delavnic, mednarodnega mentorstva ter do globalnih izobraževalnih dogodkov na lokaciji. Tako je izobraževanje povezano in razširjeno čez celo globalno partnerstvo.

 

Kliknite tukaj za prikaz pisarn po celem svetu